کلنگ مدرسه امام حسن عسگری (ع) به زمین زده شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد خیریه موج مهربانی، مدرسه 2کلاسه امام حسن عسگری(ع) با حضور خیرین محترم ، ،مدیر عامل بنیاد خیریه موج مهربانی،مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیزمدارس استان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی به بهره برداری رسید.
مدیر عامل بنیاد خیریه موج مهربانی گفت : اقدامات خوبی در حوزه مدرسه سازی و جذب اعتبارات در این حوزه در کشور در حال انجام است و شاهد تحولی بزرگ در این عرصه مدرسه سازی هستیم.
ایشان با اشاره به نقش خیرین در کمک به محرومیت زدایی از مدارس تصریح کرد: خیرین یاریگران مجموعه تعلیم و تربیت هستند که قدردانی از آنها، پاسداشت یک ارزش ماندگار ناب اسلامی و انسانی است.
مهرداد الطافی در این آیین اظهار داشت: این فضای آموزشی به ارزش 7/055/000/000ریال و با حضور خیرین و مدیر عامل بنیاد خیریه موج مهربانی و مسئولین استانی احداث شد
وی افزود، با افتتاح این مدرسه طعم شیرین خدمت و لبخند زیبا بر روی چهره های دانش آموزان این منطقه بیش از پیش نمایان شد.
این مدرسه در روستای تیرافجان، شهرستان جهرم ،استان فارس واقع شده است.