آئین کلنگ زنی نهمین پروژه بنیاد خیریه موج مهربانی

کلنگ زنی مدرسه یک کلاسه در باشت

 

مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان باشت گفت: مدرسه امام حسن مجتبی (ع) روستای تکیه بخش بوستان با زیر بنای ۵۵ متر مربع و اعتبار ۴۲۰ میلیون تومان کلنگ زنی شد.

وی با بیان اینکه این هفتمین طرح آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۱ است که آغاز شده است افزود: با افتتاح این طرح ها ۴۵ کلاس درس به مدارس شهرستان باشت اضافه می شود.

نماینده خیران بنیاد موج مهربانی در مراسم کلنگ زنی این مدرسه گفت: این مدرسه تا سه ماه آینده به بهره برداری می رسد.

ریحانه صداقت با بیان اینکه این مدرسه به همت خیر نیک اندیش امیرهادی انصاری ساخته و به مردم این منطقه کم برخوردار تحویل داده می شود افزود: بنیاد موج مهربانی سفیر مدرسه سازی و مدرسه یاری در ایران است و تاکنون ۹ مدرسه در سطح کشور ساخته و یا آغاز به کارکرده است.

وی ادامه داد: مدارس استانهای سیستان و بلوچستان، کردستان و کهگیلویه وبویراحمد امسال به همت این نهاد خیریه کلنگ زنی و یا به بهره برداری رسیده اند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هم گفت: امسال آموزش و پرورش استان ۳ هزار مدرسه، ۹ هزار کلاس درس را برای ۱۷۰ هزار دانش آموز آماده کرده است.

سیدرضا حسینی نیک گفت: برای هفته دولت مدارس کانکسی بالای ۱۵ نفر دانش آموزجمع آموری می شود و کلاس ایمن و مقاوم به آنان تحویل داده می شود.

وی ادامه داد: در مرحله بعدی کانکس‌های بالای ۱۰ نفر دانش آموز جمع آوری می شود و مشکلی در زمینه تجهیزات مدارس برای سال جدید نداریم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت: هم اکنون ۸۶ باب مدرسه خیر ساز و مشارکتی در سطح استان وجود دارد که ۴۳ مدرسه در هفته دولت افتتاح می شود.

حجت الاسلام گنجه‌ای امام جمعه شهر باشت هم با قدردانی از افرادی که در امر مقدس مدرسه سازی مشارکت دارند گفت: حرکت درجهت علم و دانش، حرکت در جهت فرهنگ، شکوفایی و بالندگی بشریت است و انتظار داریم خیران با توجه به محدودیت اعتبارات به کمک دولت بیایند.

سیدمحمد حسینی نیک اهداکننده زمین مدرسه هم گفت: این قطعه زمین متلعق به مرحوم سید مختار حسینی نیک به نیت شهیدسید یوسف حسینی نیک برای ساخت مدرسه در روستای تکیه اهداء شده است.

وی هدف از وقف این زمین برای ساخت مدرسه را زنده نگه داشتن یاد و نام شهید والامقام حسینی و پدر ایشان عنوان کرد و افزود: امیدواریم این مدرسه به مرکزی برای توسعه علم و ترویج فرهنگ بخشش و نیکوکاری تبدیل شود و افرادی دراین مکان پرورش یابند که در علم و دانش سرآمد باشند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های ضروری مشخص شده اند *

ارسال نظر